Ricinolja för hår och hud

Ricinoljan beskrivs ofta som ett mirakel för hår och hud och den är samtidigt mycket billig i inköpspris och gör att de allra flesta har råd att investera i denna olja. Man behöver inte ha vunnit på nätcasino som det ibland kan kännas med mån16-amazing-benefits-of-castor-oil-arandi-for-skin-hair-and-healthga andra skönhetsprodukter på marknaden. Trots det har ricinoljan många fördelar. Ricinoljan är i grund och botten ett laxermedel men har under många år även använts till mycket annat. Det som ricinoljan sägs göra för din hud och din kropp är bland annat att förebygga rynkor, ge dig längre ögonfransar och ett tjockare och fylligare hår.

Det är ett naturligt medel som länge har använts i skönhetsprodukter, men många förstår säkert att för att få en ännu bättre effekt är det givet att man ska använda den direkt på huden. Du kan som exempel ta bort ditt smink med ricinolja, smörja in dina ögonfransar varje natt eller ha det i hårbotten och tillsammans med en massage stimulera dina hårrötter så att det tillförs mer blod och ditt hår kommer därmed att växa snabbare. Ricinoljan sägs kunna behandla akne och håravfall, utslag, hudåkommor och mycket mer. Dessutom innehåller ricinoljan en hög halt av vitamin E och fungerar svampdödande.

Detta är en olja som varje människa bör ha i sitt badrumsskåp då det är en så kallad mirakelprodukt som sägs fungera på det mesta. Störst uppmärksamhet har ricinoljan fått på grund av att om man smörjer in det i hårbotten sägs det att håret börjar växa upp till 4 centimeter per månad istället för endast en centimeter som är det vanliga. Det är dock varierande vad varje person får för resultat och för en del fungerar det helt enkelt bättre än för andra. Hur som är ricinoljan så pass billig i inköpspris att alla har råd att testa.