Vackra långa naglar

Många drömmer om vackra långa naglar och ser det som en naturlig del av skönhet. Alla får dock inte vackra och långa naglar naturligt utan många får använda attribut som till exempel lösnaglar eller nagelförlängningar vilket i det långa loppet förstör den naturliga nageln och gör så att amithjohn-nail3man inte får vackra naglar naturligt. Det finns dock många knep för den som vill få de naturliga naglarna att börja växa och därmed slippa allt pill som kommer med låtsasnaglar.

För att få långa, vackra och starka naglar krävs att man börjar med regelbundenhet i vården kring naglarna. Du behöver först och främst fila dina naglar regelbundet, inte endast formen utan även ytan på din nagel. Naglarna blir ofta tunna i toppen och genom att man filar dem får man bort detta och ser till att de inte går av lika lätt vilket gör att de lättare växer sig långa och starka. Givetvis får du inte bita på naglarna när du vill ha långa och vackra naglar. Om det är ditt problem är det första du behöver göra att sluta med det.

Dina nagelband skyddar dina naglar från infektioner och därför är det viktigt att hålla dem återfuktade, annars spricker naglarna lätt, vilket gör att du inte får de långa vackra naglar du drömmer om. Använd dessutom alltid baslack under dina nagellack. Nagellack kan hjälpa till att hålla dina naglar långa. Det blir ett extra lager på naglarna som gör dem starkare. Undvik nagellacksremover med aceton då det torkar ut dina naglar och gör så att de spricker. Istället för att pilla under naglarna bör du borsta dem för att få bort all smuts.

Ett tips om du biter på naglar är att spela på Sverigecasino istället för att få annat att tänka på när du försöker få bort din ovana.