Välj rätt smink

Många tycker verkligen att det är superkul att sminka sig och att testa nya sminkprodukter. Andra ser det som en nödvändighet eller ett måste i vardagen. Ytterligare andra struntar helt i smink och går osminkade varje dag och ser minst lika fantastiska ut ändå. I regel brukar de flesta använda några typer av skönhetsprodukter, så väl herrar som damer.

Det finns dock en del saker som man bör tänka på när man väljer ut sina sminkprodukter och skönhetsprodukter för att bidra till en bättre värld. Först och främst är bra smink en förutsättning för atdownload-37t man ska få ett bra slutresultat när man sminkar sig. Se till att testa dig fram för att se vad som fungerar för dig.

Det finns otroligt många sminkprodukter ute på marknaden och det finns ett fantastiskt stort utbud av sminkprodukter som inte är testade på djur eller främjar barnarbete. Var och en som använder dessa typer av produkter till vardags bör ta ett aktivt val och välja märken som bidrar till en bättre värld. Tvärtemot vad många tror kostar inte dessa märken mer och många av dem är dessutom budgetalternativ. Det har aldrig varit så enkelt förut att välja märken som är “cruelity free” och som ser till att de som arbetar med produkterna inte får i sig mängder med giftiga kemikalier eller att det är barn som arbetar med dem.

Det leder alltså till en bättre värld för alla när du väljer bort märken som inte tar sitt ansvar för världen. Var även försiktig med de produkter som säljs på den kinesiska marknaden. En del företag testar inte själv sina produkter på djur men tillåter att deras produkter testas på djur av en tredje hand för att de ska få sälja på den kinesiska marknaden. Det gäller att vara påläst i sminkhyllan för att ta bra beslut.